Vores dag på Kragerup Gods

Tusind tak til alle jer der deltog i vores arrangement d. 30. august på Kragerup.

Der var en dejlig stemning, med lyden af latter fra glade mennesker og jagthorn musik. Jeg tror alle generationer var repræsenteret. Der var gang alle aktiviteterne, der blev redet på heste, skudt med bue og pil, skudt lerduer og “andeskydning” med luftgevær . Der var også gang i kanoroningen. Vi drak litervis af kaffe og te, men også en enkelt øl eller to. Der blev spist hjemmelavede madkurve og 86 ny stegte fasansandwich.

Bygmestrene fra Roskilde medbragte en ekstra donation fra Bygmestrene Aps på 3500 kr samt 3000 kr fra deres andet firma Roskilde Maskinsnedkeri. Salg af diverse mad og drikke samt forlystelser kommer nok til at give et overskud på ca. 3000 kr. til børnene i Simoonga. Kirke-Stillinge Jagthornsblæsere donerede deres underholdning til vores projekt. Det er ret flot, når ikke det var vores hoved formålet med dagen, at tjene mange penge, men at vi skulle lærer hinanden at kende.

Her fra skal også lyde ,en stor tak til alle vores frivillige hjælpere der gjorde arrangementet muligt. De udførte et stort arbejde.

Og så undskyld til alle jer, der havde glædet jer til fremvisningen af film fra Simoonga. At jeg i farten havde glemt ledningen der skulle koble pc og tv sammen( flovt) men jeg håber dem der ville se DVDen, så den på den opstillede computer. Jeg skal nok lægge nogle billeder på om nogle dage.