Sidste nyt fra Simoonga


Den 30 januar 2010 er der den store landsindsamling til Afrika, vi håber selvfølgelig I vil støtte. Støtten kan selvfølgelig også gives til vores projekt, her skal I lige huske på, at vores projekt ikke har nogle omkostninger. Pengene der gives til Simoonga går 100% til hjælpearbejdet dernede.   

I må meget gerne fortælle andre om vores projekt, således at sponsorkredsen udvides.

Bidragene kan sættes ind på konto reg nr. 5396  konto nr. 0516797

 

Sidste nyt:

Nu er der sendt 3 store pakker med skoleudstyr afsted til Simoonga.

Pakkerne forventes at ankomme til skolen om ca. 14 dage.

Pakkerne indeholder opbevaringsæsker til hver elev, således at de fra nu af kan have deres egne blyanter og bøger m.m.  Desuden er der sendt  90  madskåle  derned som børnene skal bruge til at spise majsgrøden af.  

Vedrørende fødselspakkerne:

Det går rigtigt godt med at få strikket huer og sokker til de pakker vi skal have sendt ned til de nyfødte børn, der er lagt meget fantasi og arbejde i udførelsen af dem. Vi kan stadigvæk godt bruge flere.

Produktionen af tæpper går også godt, vi har modtaget nogle rigtig søde nogle. Hvis der er nogle blandt jer, der har lyst til at lave kanter på nogle tæpper har vi 40 tæpper der skal syes kant på. Hvis der er nogle der har håndklæder, I vil af med, modtages de meget gerne. 

Vi er ved at undersøge om der er nogle firmaer der vil sponsorerer navleklemmer, skalpeller og uparfumeret håndsæbe.

Der arbejdes på at få skoleuniformerne færdige til 15 marts 2010

Inge og Cellina er nu godt igang med de 80 skoleuniformer, som skal med ned til skolen når 12 personer rejser ned til Simoonga i marts.