Referat af Nyheder i sommer

Hej Alle

Så er jeg på banen skriftligt igen. Vi har i familien haft den store sorg, at både Pouls og min mor er død, med 2 måneders mellemrum her i sommer.

Vores fokus har derfor været ret meget hos dem.

Men vi har ikke glemt Simoonga, alt fungere fint dernede. Vores Entreprenør Chris, har  renoveret alle 6 klasseværelser på basis-skolen. Vægge og gulve har fået lappet huller og er blevet malet.

Vinduerne er også blevet ordnet, så de nu kan åbne og lukke samt har fået sat glas i.

Vi har indsamlet skolemøbler, tavler, reoler, tøj i massevis, sko, stof m.m til systuen, 50 fødselspakker, så mange dukker og bamser at alle vores børn kan få en hver.

Takket være alle jer, der har været med det store arbejde med at indsamle tingene ind, samt doneret tingene, tilslut været med til at pakke containeren( det var varmt og hårdt) .

Kunne vores helt propfyldte 40`container hentes den 28. juli , og er nu på vej til Simoonga.

Undervisnings departementet i livingstone, har ordnet papirarbejdet omkring at gøre os toldfri, og vi har modtaget papirerne, så den ting skulle være på plads.

Den er noget længere om, at komme frem i år, så den ventes først, at ankomme først i oktober måned.

Vi rejser som sædvanlig ned og tømmer den. Foreløbig er vi 4 personer til at tømme den, men er der i blandt jer, nogle

der har lyst/ råd, til at rejse med os derned, så send en maile eller ring til mig, jo flere vi er des letter er det, at uddele alle de dejlige ting.

Vi skal også indrette klasseværelserne på basis-skolen, med de nye møbler og tavler vi har med i containeren.

Det er ikke lykkedes at samle nok penge ind, så vi kan begynde byggeriet af de 3 nye klasseværelser i basis-skolen. Men vi opgiver ikke håbet, om at det kan lykkedes. Vi mangler vel omkring 100.000, kr.

Vores sponsor dag må desværre vente med at finde sted til foråret, vi har som sagt været lidt ophængt, så der ikke har været tid til at lave arrangementet.