Landsm

Også i år har blev vi inviteret med til Mellem Folkelig Samvirke Genbrug til Syd. Så Poul og jeg tog til Holstebro den 29. oktober. Også i år kom vi hjem med nye impulser og ideer. Det er utroligt inspirerende at møde andre NGO og hører om deres projekter, problemer og succeser. Ud over en masse work- shops og socialt samvær blev vi undervist i at søge tilskud via internettet.

De fortalte os, at de ville oprette en form for markedsplads på deres hjemmeside, hvor vi som organisationer kan udveksle meninger og ideer. Det forum kan man så bruge til at kommunikere med de andre. f.eks. hvis nogle har borde, stole eller lignende de ikke selv kan bruge, eller vi kan efterspørger ting vi evt. mangler. Det bliver spændende at se hvordan det kommer til at virke.

Det blev også indskærpet overfor os at vores containere ikke må indholde så meget tøj som tilfældet er nu. Så vores næste container må vi lade være med at sende andet end møbler og ting til sy- skolen. Så frem over modtager vi ikke længere legetøj, sko, tøj men udelukkende stof og tilbehør til sy-skolen. De nye regler betyder også, at den container vi i givet fald ,skal sende med skolemøbler og tavler, når altså eller hvis vi får bygget, en tilbygning til Basis – skolen, bliver vores sidste container vi sender. Frem over vil vi søge om bevillinger, til at sende skoleuniformer og fødselspakkerne med postvæsnet eller anden form for forsendelse.

Selv om vi ikke længere sender store mængder tøj m.m derned fortsætter vi med at drive pre- skolen, madprojektet, sy- skolen og fødselsprojektet. Hvem ved om vi får andre ideer til nye projekter.