Nyheder fra turen i januar 2011

 Containeren blev tømt den 6. januar. Vi havde utrolig megen hjælp fra landsbyen beboer samt børnene. Inge Tolberg der er ansvarlig for sy-projektet,

fik indrettet en meget flot sy-stue, med reoler,skabe,tavle,spejl borde og stole. Samtidig havde hun et kæmpe arbejde med at lægge alt sytilbehør i forskellige kasser, stof lagt på plads i skabe og reoler. Der er nu 5 håndsymaskiner til rådighed for syskolen, ligesom der er kommet stole og borde i lokalet. Inge fik lavet nogle gode aftaler med den sy-lærer vi har ansat. Hun vil dels undervise pigerne i basis skolen, men også holde sy-lektioner for kvinderne i landsbyen. Det bliver spændene at følge udviklingen i projektet fremover. 

Basis skolen har fået nye møbler i alle 6 ny renoverede klasseværelser.

Tøj med mere blev ved hjælp fra det lokale politi delt ud, der var flere tusind mennesker der var mødt op for at få del i sagerne.

Alle børnene fik et stykke legetøj, enten en bamse, dukke eller bil.

I containeren var der også maling, så skolens læreboliger kan blive malet, det skabte stor glæde hos lærestaben.

Vi ved ikke om der bliver sendt flere containere derned, da regler for afsendelse af containere er, at der ikke længere må være brugt tøj i den.

Så hvis vi ikke får skaffet midler til at udvide basis skolen og dermed har behov for at sende møbler m.m derned, sender vi ikke flere afsted.

Angående fødselsprojektet vil vi ansøge om fragten betalt af Genbrug til syd 2 X pr. år.

Jeg er jo ikke det store lys til at lægge billeder på hjemmesiden men kan forhåbentlig få hjælp til at lægge nogle af de dejlige billeder vi har taget i januar måned.